Marcel Roelofs lijsttrekker Beeselse Lijst

PERSBERICHT


Tijdens een extra ledenvergadering is op 19 december Marcel Roelofs verkozen tot lijsttrekker van de Beeselse Lijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. De leden van de Beeselse Lijst stemden unaniem in met het voorstel van de kiescommissie.

Marcel Roelofs is nu wethouder in de Gemeente Beesel namens de Beeselse Lijst. In een eerste reactie tijdens de vergadering heeft hij laten weten vereerd te zijn met de verkiezing. Marcel neemt de uitdaging met beide handen aan. Hij heeft alle vertrouwen in een goed resultaat voor de Beeselse Lijst bij de aankomende verkiezingen.

“Vier jaar geleden ben ik gestart als wethouder in de Gemeente Beesel”, aldus Marcel. “Er is veel werk verzet, veel afgerond, maar er lopen ook nog een aantal zaken. Ik blijf graag aan als wethouder om die zaken een goed gevolg te geven!”

De leden van de Beeselse Lijst hebben met Marcel als lijsttrekker gekozen voor professionaliteit. Marcel heeft meer dan 15 jaar ervaring in de lokale politiek en weet dus hoe de hazen lopen. Mede door die ervaring is Marcel zeker geen onbekende in de Beeselse gemeenschap, waar hij bekend staat als iemand waarmee je zaken geregeld krijgt.

Hiermee geeft de Beeselse Lijst duidelijk het signaal af in ieder geval de komende raadsperiode door te willen gaan op de ingeslagen weg. Dat is ook terug te zien aan het vervolg van de kieslijst, waarop Marcel gevolgd wordt door Job Nijssen, Patrick Jacobs en Rob Ambaum.

Ook vertalen we die ambitie in ons verkiezingsprogramma, waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd. Dat programma zal - net als de volledige (definitieve) kieslijst - worden gepresenteerd in het nieuwe jaar. Met dat programma en Marcel als lijsttrekker gaat de Beeselse Lijst de gemeenteraadsverkiezingen in met de leus: “Good veur mekaar!