Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van én over de Beeselse Lijst.

Klik op de afbeeldingen bij de berichten om naar het volledige nieuwsbericht te gaan.

Op donderdag 10 november heeft de Beeselse gemeenteraad haar algemene beschouwingen uitgesproken. Lees hier onze beschouwingen daarop terug.

Tijdens de raadsvergadering van 10 oktober is eindelijk een besluit genomen over de locatie van de basisschool in Beesel. 

Tijdens de ledenvergadering van 20 juli is Noud Strous benoemd tot onze nieuwe voorzitter.

De coalitieonderhandelingen in de Gemeente Beesel zijn in volle gang. Zoals het er nu naar uitziet mag de Beeselse Lijst weer onderdeel uit gaan maken van de coalitie én het college.

Tijdens een extra ledenvergadering is op 19 december Marcel Roelofs verkozen tot lijsttrekker van de Beeselse Lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. 

Op donderdag 11 november hebben de Algemene beschouwingen plaatsgevonden. Lees hier een verslag van de inbreng van de Beeselse Lijst.

Op aandringen van de Beeselse Lijst hebben vijver De Mortel en omgeving een flinke opknapbeurt ondergaan.

De suggestie dat de Beeselse Lijst het beschermd dorpsgezicht in Beesel geen warm hart zou toedragen is absoluut onwaar.

Op donderdag 22 april heeft de Beeselse Lijst een webinar georganiseerd met als thema 'Wonen in Beesel'. Hier kun je teruglezen wat er besproken is.

Hoe zorgen we er samen voor dat Beesel een leefbaar dorp blijft voor ons allemaal?

Er is veel te doen rondom de toekomstige huisvesting van de basisschool in Beesel. De Beeselse Lijst vindt dat deze voorziening op een vlotte en verantwoorde manier behouden moet blijven.

Volgens de Beeselse Lijst is de huidige opzet van Zwembad 'De Bercken' een schoolvoorbeeld van een project van én voor de gemeenschap.

Vanaf begin 2021 wordt het eindelijk mogelijk om elektronisch te betalen op het veer Beesel-Kessel.

Na afloop van de Algemene Beschouwingen is de gemeentebegroting van 2021-2024 vastgesteld. Lees hier de hoogtepunten van en voor de Beeselse Lijst.

Op maandag 9 november werden de algemene beschouwingen van de Gemeente Beesel geopend.

Het fietspad tussen Beesel en Reuver wordt in het najaar van 2020 gerenoveerd.

Beeselse Lijst zet woningbouw in kern Beesel weer bovenaan de ambtelijke agenda.

De Beeselse Lijst werkt actief aan de veiligheid en doorstroming van het verkeer.

Sinds 25 maart is er weer een supermarkt in Beesel.