Word lid!

Ben je ook begaan met het reilen en zeilen van de gemeente Beesel? Gaat Beesel je aan het hart? Wil je iets betekenen voor de gemeente Beesel? Of heb je gewoon goede ideeën over hoe iets anders kan in Beesel?

Dat treft.

Door lid te worden van de Beeselse Lijst kun je jouw mening en ideeën altijd kenbaar maken. Ook heb je stemrecht binnen onze partij waardoor je rechtstreeks invloed kunt uitoefenen. De Beeselse Lijst is een partij die niet handelt naar (landelijke) politieke signatuur of (geloofs)overtuiging. Wij geloven namelijk in de kracht van argumenten. En dat trekken wij door tot in de raadszaal, waar wij vinden dat onze fractie het zelfs onderling niet eens hoeft te zijn - zolang dit maar goed onderbouwd gebeurd.

Lid van de Beeselse Lijst ben je al voor €20,- per jaar. Daarnaast betalen nieuwe leden in hun eerste jaar slechts €10,-!

Heb je interesse om lid te worden van de Beeselse Lijst? Of wil je gewoon een keer zien hoe het eraan toe gaat tijdens onze ledenvergaderingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.