Podcast: Platgesjlage

'Platgesjlage' is de podcast van de Bezelse Lieës. Mit deze podcast wille veur uch as loesteraer mitnimme in wat d’r sjpeelt in de Bezelse gemeintepolitiek en oetligge wie veur dao as partie in sjtoan. Det doon veur in ‘t Bezels plat, omdet veur os moodertaal van groeëte waerde vinje veur os gemeinsjap. Zo sjloan veur die ongerwerpe twieë kieër plat!

Veur publiceere toet aan de gemeinteraodsverkiezinge idder waek un niej aaflevering. En waem wit, missjien goan v'r d'r doanoa waal vrolik mit door!

Geur vintj alle podcastaafleveringen op Anchor, Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Hiej-onger is auch un Spotify-aafsjpeellieës toegevoeg.

Oftewaal:

'Platgesjlage' is de podcast van de Beeselse Lijst. Met deze podcast willen wij u als luisteraar meenemen in wat er speelt in de Beeselse gemeentepolitiek en uitleggen hoe wij daar als partij in staan. Dat doen wij in het Beesels dialect (het Beesels plat), omdat wij onze moedertaal van grote waarde vinden voor onze gemeenschap. Zo slaan wij de behandelde onderwerpen twee keer plat!

We publiceren tot aan de gemeenteraadsverkiezingen iedere week een nieuwe aflevering. En wie weet, misschien gaan we er daarna wel vrolijk mee verder!

U vindt alle podcastafleveringen op Anchor, Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Hieronder is ook een Spotify-afspeellijst toegevoegd.